• 0475/49 18 52
  • info@gruwez.org

Op zoek naar een Houtskelet

bouwstijlen
Als aanmoediging om voluit voor BEN te kiezen, bieden bepaalde banken een BEN-krediet aan. Wie een BEN-krediet afsluit van 100.000 euro met een korting van bijvoorbeeld 025%, over de looptijd van de lening, bespaart op 25 jaar tot 3193 euro.
Pastorijstijl
In totaal plaatsen wij 24cm rotswol waarvan 14cm in de houtskeletwand en 10cm in de spouw. Deze doorgedreven isolatie maakt dat het dauwpunt in de spouw komt te liggen waardoor er geen condensatie kan optreden binnen het houtskelet. De spouwisolatie wordt naadloos aangesloten op een isolatieplaat die onder het maaiveld geplaatst wordt om ook koudebruggen van onderuit te vermijden.
Schrijnwerkerij De Smet bvba Houtskeletbouw en algemene schrijnwerkerij.
Een verdieping in houtskelet op een bestaand gebouw. Maken dakconstructie en klaarzetten gevel voor leien. Plaatsen van bijbouw in houtskelet en afwerking. Plaatsen houtskelet en afwerking. Plaatsen houtskeletbouw en afwerking. Copyright 2017 Schrijnwerkerij De Smet Bart bvba Powered by www.pcaid.be.
 
houtskeletbouw Archieven VIBE.
Op zondag 2 april organiseert Tiny Houses een opendeurdag om compact en milieuvriendelijk bouwen te promoten. VIBE is op deze opendeurdag aanwezig met een stand en geeft een infosessie over houtskeletbouw: Inhoud infosessie: Houtskeletbouw is de ideale bouwwijze voor lage-energiegebouwen en passiefhuizen. Een houtskelet biedt uitstekende mogelijkheden voor dikke isolatiesystemen.
trapliften
houtskeletbouw Vanderjeugt.
Bouwen in houtskelet. We zijn reeds langer actief in dit segment van de houtskeletbouw, de laatste jaren kent dit systeem, mede door zijn uitstekende isolatiewaardes en snelle en droge afbouw een ware doorbraak bij het ruime publiek ook in Vlaanderen.
traplift prijs
Intopia houtskeletbouw.
Vermits bouwen in houtskelet een zeer lichte bouwwijze is, is houtskeletbouw uitermate geschikt voor het bouwen van extra bouwlagen bovenop de bestaande. Architecten hebben bij het verbouwen van bestaande woningen meer vrijheid voor het verwezenlijken van hun ontwerpen. Een houtskeletbouwwoning voldoet aan de strengste normen inzake brandveiligheid.
houten trappen
HSBB Houtskeletbouw.
Met de natuur als inspiratiebron, biedt houtskeletbouw eindeloze mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren. Interesse in een lage-energie-woning, nul-op-de-meter of een passiefhuis? Kies dan voor houtskeletbouw door HSBB. In de loop der jaren heeft HSBB ruim 300 energiezuinige kwaliteitswoningen gerealiseerd.
terugkommoment
Energie efficiŽnte isolatie voor houtskeletbouw Isover.
Uw woning mag dan traditioneel zijn qua uitstraling; toch is ze revolutionair op gebied van energie-efficiŽntie. Isolatie van houtskeletbouw. Bij deze oplossing worden de traditionele binnenmuur en isolatie en/of spouw vervangen door een houtskelet met geÔntegreerde isolatie. Lees verder over Isolatie van houtskeletbouw.
waterverzachter onderhoud
Eengezinswoning in houtskelet Bocholt Lozen Architectenbureau Jessi Decsi Limburg Moderne woningen.
Eengezinswoning in houtskelet Bocholt Lozen. Nulenergiewoning in Houtskelet Heusden-Zolder. Nulenergiewoning traditioneel houtskelet Overpelt. ARCHITECT VAN A TOT Z. Vacature Architect Stagiair. Nulenergiewoning in Houtskelet Heusden-Zolder. BEN-woning Mol Wezel. Verbouwing eengezinswoning Lommel. Eengezinswoning in houtskelet Bocholt Lozen. VAN A TOT Z.
bell ross
Projectfiche houtskeletbouw Houthandel VC-Wood: hout plaatmaterialen spaanderplaten mdf osb multiplex triplex melamine hardboard plinten.
Projectfiche Houtskeletbouw, ter berekening van overspanning JJI Lamel. Project fiche HSB.pdf. Maak kennis met onze sterke merken: Co-tech, Profiboard, Profidek, Cembrit, enz. Blader door onze virtuele VAC-bijbel. Bent u geintresseerd om bij ons te komen werken, neem hier dan zeker een kijkje.
ibix
Houtskeletbouw wordt stilaan de populairste vorm van nieuwbouw in BelgiŽ New Immo Service.
Het optrekken van een houtskelet neemt dan ook maar een paar dagen in beslag. Omdat er geen water wordt gebruikt hoef je ook geen rekening te houden met bouwvocht en kan je snel overgaan tot het afwerken van je stulpje.
stockwagens
Immovlan.be Immo Nieuws Zoveel kost een huis met een houtskelet 27/04/2018.
Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Nieuws Zoveel kost een huis met een houtskelet. Houtskeletbouw is in opmars in BelgiŽ en daar zijn twee hoofdredenen voor. Het bouwen zelf gaat snel vooruit en een huis met een houtskelet isoleert goed.
Gevelreiniging